O nama

Preduzeće “ZIMPA” a.d. osnovana je 1948. godine i za to vreme je izgradila poziciju lidera u proizvodnji metalnih proizvoda na našem tržištu i postala je jedna od vodecih konpanija na Balkanu u proizvodnji sigurnosne opreme. Proizvodni procesi su unapređeni novom opremom sa najsavremenijim tehnologijama – najnoviji laseri za secenje metala laserskim snopom, numeričke mašine i prese, automatska i najsavremenija linija za plastifikaciju…

zimpa
Fabrika metalnih proizvoda Zimpa Ub

Prihvaćena nova poslovna filozofija, novi informacioni sistem, stručnosti i obuke kadrova, višestruko povećanje produktivnosti i upečatljivo bolji kvalitet svrstavaju “ZIMPU” u jednu od vodećih kompanija ove vrste u regionu.

Posedujemo standard ISO 9001:2000, kao i ostale ateste koji se odnose na sigurnost proizvoda kompatibilnih sa standardima EU o bezbednosti proizvoda. Naša specijalnost je izrada sigurnosne opreme koja obezbeđuje visok stepen bezbednosti pri čuvanju novca i ostalih vrednosti. Proizvodni program čini veliki broj čeličnih kasa različitih dimenzija, blagajničke kase, trezorska vrata, sefovi za iznajmljivanje, ormani sa fahovima i ostala oprema neophodna za opremanje banaka i ostalih finansijskih institucija.

Pored navedenog standardni proizvodni program i delatnosti čini opremanje magacinskih i skladišnih prostora, uslužno sečenje i plastificiranje metala, sigurnosna stanska vrata, hotelske kasete, metalna galanterija (garderobni ormani, kancelarijski nameštaj, industrijska i arhivska oprema…), reklamne police, proizvodi po specijalnim porudžbinama i sl. Naši redovni poslovni partneri su najveće kompanije u regionu.